Barnmode.se

Det känns otroligt roligt att få välkomna dig hit till barnmode.se och barnmode bloggen där du kommer att kunna följa mig, Sandra, som är grundare av barnmode.se och fyrbarnsmamma applicerat på det. Idén om barnmode som webbshop har funnits länge men precis som med allt annat har det där klivet från idé till verklighet känts väldigt stort. Men nu är vi igång och jag tillsammans med mina partners ser fram emot att erbjuda dig ett brett sortiment utav baby & barnprodukter från några utav de främsta varumärkena inom segmentet barn & baby. Kvalitetsprodukter som vi vet håller måttet och uppfyller de krav som man som förälder har och där vi dessutom har goda personliga erfarenheter utav leverantörerna som vi valt att jobba med. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp, genom hela processen från att du lagt produkten i varukorgen tills att du mottagit varorna i ditt hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 17 =